Turrullen

turrullenSom en videreutvikling av tennrullen vår, får du nå turrullen. En større rull som brenner lengre, perfekt på tur! Lette å ha med i sekken, lette å få fyr på. Løsne litt i kanten på rullen, så tenner den straks. Du trenger bare én!

Rullen brenner lenge nok til  til å få fyr på det mest gjenstridige bål. Kan brukes både i bål og alene, og også i stormkjøkken i stedet for rødsprit.

For bruk i stormkjøkken: sett opp stormkjøkkenet som vanlig, og legg rullen på tvers over rødspritbrenneren (husk å fjerne evt gummipakning hvis du lar lokket i brenneren stå på). Bruker du to ruller kan du legge en på hver side. Ikke sett den på høykant i brenneren, det vil føre til at rullen ikke brenner helt opp. Underveis i kokingen kan du godt snu rullen for å sørge for maks utnytting.

For bruk rett på stein: bygg en minibålplass av stein som kaffekjelen kan stå på slik at det blir rom til rullen under, gjerne med en flat/lav stein i bunnen som du legger rullen på.

Rullene er laget i avispapir og stearin og er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle tennbrikketter. De er også lettere å putte i tursekken enn f.eks. rødsprit, og du risikerer ikke søl.

75,- for 10 ruller

Benytt vårt

bestillingsskjema

eller ta kontakt på bestilling@klabuindustrier.no eller 400 70 135 hvis du ønsker å bestille!