Om oss

Klæbu Industrier AS er en bedrift som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne/arbeidsfunksjon, og vi prøver etter beste evne å tilbakeføre personer til et aktivt arbeid i det ordinære arbeidsmarkedet.

Vi gir deltakerne våre utfordringer som er tilpasset den enkelte. Ved å gi trygghet og mestringsfølelse, øker vi selvtilliten og følelsen av å delta i det sosiale liv.

Bedriften

Vi leverer ulike varer og tjenester, men legger samtidig stor vekt på utvikling av mennesker. Hoveddriften er delt i to avdelinger; dagtilbudet som i hovedsak driver vaskeri og produserer husflidsprodukter og tennruller, og VTA-avdelingen som tilbyr ulike former for skjøtsel og grøntarbeid og produserer blant annet varmepumpehus (for oversikt over alle våre varer og tjenester, se nettbutikken og tjenestetilbud). Målet vårt er at alle ansatte og deltakere skal ha arbeidsoppgaver som gir mestringsfølelse, og samtidig utfordringer å vokse på.

Butikken

I Tine Bugges veg 3 i Klæbu driver vi en butikk i samarbeid med en del lokale håndverkere. Her finner du i tillegg til et stort utvalg gjenbruksvarer også våre egne produkter og produkter fra våre samarbeidspartnere.

Butikken er åpen onsdag og torsdag kl 11-16, og lørdag 11-14.